Munkahelyi ragyogás!

5 alkalmas intenzív program, hogy ismét örömét lelje munkájában.

Intelligens, keményen dolgozó embernek ismerte Önmagát, aki szereti a munkáját? Jó, legalábbis valamikor jó volt benne? Most azonban stressz gyötri és nyomasztóvá váltak a munkanapjai?

  • Kimerültnek érzi magát a munkaidő végére?
  • Nem tud mit kezdeni a rengeteg teendővel?
  • Szeretne újra kreatív lenni?
  • Idegesítik a kollégái, jól megmondaná főnökének?
  • Aggódik a jövője miatt?
  • A magánélete szenved csorbát?

Itt az ideje a Munkahelyi Ragyogás Programnak!

Öt alkalmas intenzív program, hogy ismét örömét lelje a munkájában! Az első alkalom ingyenes, hogy kipróbálhassa, vajon megfelelő-e Önnek a Munkahelyi Ragyogás.

1. SZIKRAFrusztrációját most tettekre válthatja: foglaljon időpontot egy 50 perces ingyenes konzultációra.
2. STRESSZ-rendezésRendet vágunk a nyomasztó gondolatokban, hogy tiszta fejjel tudjon gondolkodni.
3. NYOMOZÁSGondolkodása alatt megbúvó metaforái megmutatják az utat elveszett szenvedélye irányába.
4. NAVIGÁCIÓTérképe elkészítése és a következő lépések kidolgozása.
5. RAGYOGÁSÚj energiáiból merítve dönthet: marad, vagy új fejezetet nyit az életében.

Ajánlások

 • “Nagyon sokat segített abban, hogy kitisztuljon a kép, és a túl sok út előtti egy helyben topogás helyett elinduljak a jelenleg legfontosabb céljaim megvalósításának útján. Sokkal erősebbnek érzem magam.”

  Author's imageNeisz Lauracoach, NLP tréner
 • “Minden ülés után tisztábban láttam, merre szeretnék menni, és ehhez milyen konkrét lépések szükségesek. Visszakaptam lelkesedésemet, amit azt hittem, már kibányászhatatlan mélységbe temettem magamba.  Hálás vagyok a segítségért ”

  Author's imageKatona Benceértékesítő

Személyre szabott figyelem

 • Ezeket a lépéseket öt egyéni konzultáció során teheti meg Tamás Kata kommunikációs és metafora terápiás szakértővel.

  A konzultáció Budapesten személyesen, vagy ha máshol lakik, Skype segítségével valósul meg, így Ön a világ bármely pontján tartózkodhat.

 • Az eljárás teljesen testre szabott, az Ön szükségleteinek felel meg.

  Az 5 konzultációs alkalom maximum 5 hét alatt zajlik le, s általuk a nyomasztó munka öleléséből kiszabadulva ismét felfedezheti a mindennapok örömét.

Mi fog történni?

 • Több kontinensen dolgoztam már olyanokkal, akik valamiképp elvesztették hitüket a munkában, úgy érezték, maguk mögött hagyták lelkesedésüket, kreativitásukat.

  Ugyanakkor Skype-os és személyes találkozóink nem hagyományos tanácsadói, konzultációs vagy coaching ülések. Nem adok tanácsot, nem értelmezem a kliens gondolatait, nem keretezem át a mondottakat.

 • Találkozóink alkalmával felfedezzük az Ön gondolkodása, érzései, viselkedése mögött meghúzódó metaforákat, lelke belső képeit. Utat nyitunk a tudattalan bölcsességének, amely képekben szolgáltatja a megoldásokat, ha odafigyelünk rá. Alaposabb és mélyebb megértés, több lehetőség, a legjobb opció kiválasztása – ezeket fogja tapasztalni a Munkahelyi Ragyogás program végeztével.

 • Egy hozzám forduló nem tudta eldönteni, melyik opciót válassza az előtte álló lehetőségek közül. Miután beszámolt a figyelmet követelő karrierterületekről, rájött, hogy olyanok, mint négy hatalmas 3D-s grafikon, amelyekre nem lát rá. Akkorák, hogy eltakarják a horizontot és nem tud választani közülük. Egy helikopter segítségével sikerült felszállnia és így kiemelkedhetett az az opció, amely hosszú távon a legtöbb nyereséggel kecsegtetett.

Miért dolgozzon velem?

Tamás Kata

Tamás Kata

Magyarországon szerzett közgazdász, majd az USA-ban abszolvált MBA diplomám megszerzése után nagy cégek marketing osztályait vezettem. 2009-ben kezdtem el járni a saját utamat – azóta foglalkozom céges és személyre szabott munkavállalói tanácsadással.

Megismerkedve a pszichoterápia világával rájöttem arra, hogyan segíthetnek gondolkodásunk alatt meghúzódó metaforáink tudattalan erőforrásaink kiaknázásában.

Belső képeink felfedezésével olyan erőforrások birtokába jutunk, amelyről soha nem is álmodtunk.

Itt és most arra adunk nekik lehetőséget, hogy megmutassák az Önnek legmegfelelőbb utat.

 • Következő lépések

  Ha úgy döntött, szeretné visszakapni örömét a munkájában, akkor kevesebb mint egy óra alatt ez meg is történhet! Induljon el az Önnek legjobban megfelelő úton az első konzultációval.

  Utalás adatai: Kelet Takarékszövetkezet, 68700054-10509483, külföldről: BIC: TAKBHUHB, IBAN: HU18 6870 0054 1050 9483 0000 0000. PayPal-os utalás is lehetséges, részletekről emailben egyeztessünk. A PayPal utalás költségeit a kliens állja.

  Egyeztessünk időpontot! Hívja a 30/364-0-364-es telefonszámot az időpontért!
 • Bejelentkezés

  Telefonáljon vagy írjon még ma az első konzultációért! És ezzel kipattan a Szikra.

  A konzultációs óra 50 perc. Skype név: tamaskatalin. Időpontegyeztetésünk után vegyen fel partnernek, és Ön hívjon a megadott időben. Amennyiben valamilyen oknál fogva nem jó az időpont, a lemondást kérem legkésőbb 24 órával a konzultáció előtt tegye meg. Jogi feltételek.

  Hívjon most: 30/364-0-364