Ingyenes stressz konzultáció egy kutatásban!

Vegyen részt egy ingyenes stressz konzultációs ülésen és támogassa az első magyar tudományos kutatást a Tiszta Kommunikációról!

A KUTATÁS 2015-ben LEZÁRULT! A pszichológiai kutatás eredményei itt olvashatóak.

A programba szeretettel várom azok jelentkezését, akik valamilyen munkahelyi problémával küzdenek, részt vennének egy ingyenes coaching alkalmon, és vállalják az ülés előtt és után egy-egy 15 perces online kérdőíves felmérésben való részvételt.

A kutatás

40 fő bevonásával szeretném megvizsgálni a Tiszta Kommunikáció hatékonyságát egy stresszes helyzetre való rálátásban, konfliktuskezelésben, problémamegoldásban. A Károli Gáspár Református Egyetem pszichológia szakán írott szakdolgozati kutatásban olyan 20-60 év közötti emberek vehetnek részt, akik valamilyen munkahelyi problémával küzdenek. Ilyenek lehetnek például:

 • nehezen bírom a munkahelyi stressz-t
 • nem tudok jól beilleszkedni az új munkahelyemen
 • elégedetlen vagyok a karrieremmel
 • szeretném megtartani az állásomat
 • nem tudom megértetni magam, nehéz kifejeznem mit szeretnék
 • nem tudom kezelni a dühömet
 • nem szerepelek jól meetingeken
 • sok ember előtt nehéz megszólalnom
 • szeretném a nehéz döntéseket is egyszerűbben közölni
 • szinte soha nem tudom időben leadni a jelentéseimet
 • magabiztos prezentáló szeretnék lenni
 • állandóan eltérek a kitűzött feladataimtól
 • nehéz nemet mondanom egy nem kívánt feladatra
 • nem tudom eléggé motiválni a beosztottjaimat

A pszichológiai kutatás menete

A kutatás az alábbi lépések szerint zajlik:

1. » Időpontfoglalás http://szivterkep.hu/tamas.kata 2. » I. kérdőív kitöltéseEgy kb 15 perces online kérdőív kitöltése. 3. » 50 perces konzultációBudapesten, a MagNet Házban (Andrássy u. 98.) találkozunk az egyeztetett időpontban. 4. » II. kérdőív kitöltéseEgy kb 15 perces online kérdőív kitöltése. 5. » Eredmények közzétételeA kutatási eredmények közzététele és kiküldése a résztvevőknek

A problémás helyzetre való rálátásra, kreatív megoldások megtalálására fókuszáló 50 perces ingyenes konzultáció a David J. Grove által kifejlesztett Tiszta Kommunikáció eszközeivel zajlik.

Ingyenes stressz konzultáció

A Tiszta Kommunikáció képes segíteni egy tünetről való beszélgetésben, egy problémára való rálátásban úgy, hogy közben a kérdező a lehető legkevésbé befolyásolja a másik embert. A Tiszta Kommunikáció átkeretezés, értelmezés, magyarázat, tanács nélkül képes önmaga teljességében megjeleníteni a másik ember világát és segíteni neki a neki legjobb megoldás megtalálásában.

 • Kutatást végző kommunikációs tanácsadó – Tamás Katalin
 • Szupervizor, kutatásvezető – Dr. Mailáth Nóra

Mit tegyen, ha részt szeretne venni?

1A részvétel első lépéseként a http://szivterkep.hu/tamas.kata oldalon foglaljon egy Önnek kényelmes időpontot a MagNet Házban (Budapest, Andrássy út 98.). Amennyiben még nem tagja a SzívTér közösségnek, úgy a rendszer kéri a regisztrációt. Ha a megerősítő email, amit a SzívTér rendszere küld, nem érkezik meg időben, kérem nézze meg a spam mappában is.

2Az online időpont foglalás után fog kapni egy emailt a linkkel a személyes konzultáció előtt kitöltendő teszthez. Töltse ki a tesztet! A teszt kitöltése előtt adjon magának egy kis időt és gondolja át, pontosan milyen munkahelyi kérdéssel szeretne foglalkozni az ülésen. Kérem, ne érkezzen anélkül, hogy a tesztet ne töltötte volna ki! Amennyiben a teszt nincs kitöltve, azt konzultáció elején, az 50 perc rovására tudja megtenni.

3A lefoglalt időpontban találkozunk a MagNet Házban (Budapest, Andrássy u. 98) egy 50 perces konzultáció erejéig. A konzultáció során az Ön kérdése lesz a fókuszpontban, amelyre saját belső erőforrásai felhasználásával próbálunk jobban rálátni, megoldási lehetőségeket találni.

4A konzultációt követően 20 nappal fog kapni egy második emailt a második kitöltendő kérdőívvel. Töltse ki a második tesztet! Fontos, hogy ezt a kérdőívet a konzultációt követő 21. napon töltse ki, ez adja egyik alapját a tudományos vizsgálatnak.

5Ismerje meg az eredményeket! A résztvevők megkapják a kutatási eredmények összefoglalóját és a teljes dolgozatot is.

A jelentkezés 2015. február 28-ig tart vagy addig zajlik, amíg meg nem lesz a 40 fő. A kutatásba csak olyanok jelentkezését várom, akik nem próbálták még személyesen a Tiszta Kommunikáció módszerét.

Ha segítségre van szüksége

Amennyiben nem jók Önnek a SzívTér oldalán megadott időpontok, nincs már szabad időpont, vagy bármi más miatt beszélni szeretne velem, hívja a 30/364-0-364-es számot.

 • Tamás Katalin
 • Telefon: 30/364-0-364
 • info kukac tiszta-kommunikacio.hu

Mi történhet, ha nem érdekli a kutatás?

1.) Iratkozzon fel a Metafora titkok hírlevélre, hogy minden héten friss híreket, izgalmas történeteket kapjon levelesládájába!