Kapcsolat

Elérhetőségek

Időpontfoglalás

Ha úgy érzi, sokadszor történik meg valami, nem tud előrelépni egy ügyben, stressz gyötri, párkapcsolati probléma merült fel, vagy épp nem találja a hangot saját gyermekével – forduljon hozzám bizalommal. Elfogadó teret biztosítok, amelyben megnyílhat saját problémái megoldására.

Az első találkozás alkalmával tisztázzuk a problémát, és hogy valóban ez lehet-e a megfelelő segítség, vagy van ettől alkalmasabb eszköz a megoldásához. Ha úgy döntünk, hogy együtt szeretnénk dolgozni, akkor a következő három alkalom alatt meghatározzuk, mi lesz a közös munkánk célja, meddig fog tartani, milyen gyakran találkozunk, és milyen módszereket használunk a folyamatban.

Az általában heti rendszerességű egyéni ülések hétfőn vagy szerdán zajlanak, helyszínük 1067 Budapest, Eötvös u. 24., Pszichofészek. A konzultációk 50 percig tartanak és 10.000 Ft-ba kerülnek. Egyszerre kérem csak egy időpontot foglaljon – a továbbiakat személyesen leegyeztetjük. Ha bármi egyéb kérdése lenne, a +36 30 364 0 364-es számon tudok segíteni.

Amennyiben nem látszik zöld cella a lenti táblázatban, jelenleg nincs szabad időpontom. Ha még aktuális lesz, térjen vissza néhány hét múlva foglalható időpontért.

  • Cím
   VI. Budapest
   Eötvös u. 24.
   (az Oktogonnál)

  • Telefon
   Mobil szám
   30/364-0-364

  • Email cím
   info <@> tiszta-kommunikacio.hu

 • Helyszín

  Csoportos tréningjeimet itt tartom: XI. Budapest, Bartók Béla u. 9., Serendo Consulting.

 • Küldjön üzenetet!
 • Tamás Katalin névjegy - 1
 • Tamás Katalin névjegy - 2.

Tamás Kata kommunikációs tanácsadó

 

Tamás Kata kommunikáció tanácsadó

Tamás Kata kommunikáció tanácsadó

Tamás Kata vagyok, amerikai MBA diplomás, hazai és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező közgazdász és pszichológus. 16 éve dolgozom kommunikációs területen, alapos marketing és pszichológiai ismeretekkel rendelkezem, jártasságot szereztem segítő beszélgetés, egyéni coaching, és vezetői tanácsadási helyzetekben.

Részletesebben itt olvashatsz munkámról és rólam: Tamás Kata budapesti pszichológus.

Impersszum: Kata Bt, 2081 Piliscsaba, Fényesliget st. 5/C. Képviselő: Tamás Katalin közgazdász, pszichológus, tréner.

 

Szabó Henriett, irodavezető

Szabó Henriett irodavezető

Szabó Henriett irodavezető

Szabó Henriett vagyok, eredeti végzettségem szerint magyartanár és PR asszisztens. Évekig dolgoztam a Magyar Tudományos Akadémia kutatási asszisztenseként, de voltam értékesítő, főszerkesztő, és korrepetitor is.

Ami legjobban érdekel: a gyermekek érzelmi nevelése, az asszertív kommunikáció használata iskolai közegben, és otthon gyerekekkel.

Impersszum: Szabó Henriett EV, 52806924, 9400 Sopron, Táncsics u. 17., adószám: 69175266-1-28.

Jogi információk és a felhasználás feltételei