Partnerek

Nagy Marianna

Szexológiai tanácsadás

Szexológus tanácsadóként a segítségére lehetek, ha szexuális élete nem kielégítő bármilyen nemű fizikai vagy lelki nehézség miatt. Ha kérdése, problémája van a szexualitással, vagy az intimitással kapcsolatban, vagy gondjai adódtak párkapcsolatában, forduljon hozzám bizalommal: 70/344-2100!

Hatékony Marketing

Marketing tanácsadás

A hatékony marketing ötvözete az

  1. okos stratégiának, a mérhető céloknak, a költségterven/határidőn belül elkészült projekteknek, az ellenőrzés során talált lehetőségek visszacsatolásának,
  2. valamint az érzelmi alapon való kommunikáció elkötelezettséget és lojalitást növelő, szeretetteli, megértő, empatikus, a vevő problémáit fókuszban tartó tudattalan kommunikációnak.

Ha szeretne anyagilag és érzelmileg is hasznot hajtó marketing stratégiát, online marketinget, social média jelenlétet, dekorációkat, prospektusokat vagy csomagolást, keressen bátran: 30/ 364-0-364

PraxisConsulting

Egészségügyi marketing

Ön azzal szeretné tölteni az idejét, amihez a legjobban ért, ez pedig a gyógyítás. A kliensek megszerzése és megtartása, a velük való kapcsolattartás, kommunikáció sokszor jelent terhet a napi munka mellett. Ha egy weboldal készítése, frissítése, keresőoptimalizálás, social média jelenlét, akciók kidolgozása, hírlevelek működtetése már nem jelent örömöt, bízza azt egészségügyben és pszichológiában jártas szakemberekre. Keressen minket bizalommal! Egészségügyi marketing profiknak.

Jóga és Pszichológia

Jóga és pszichológia

Egyedül az egységes tudat létezik, az egész világ e tudat kivetülése. Ez a szemléletmód teljesen új fénybe helyezi az emberi szenvedést és új lehetőséget nyit a korábban egymástól oly távolinak tűnő nyugati pszichológia és a keleti jóga ötvözésére. A jóga pszichoterápia során megtapasztalhatjuk az univerzum Anyjától és Apjától érkező feltétel nélküli szeretetet és elfogadást, s magunk is képesek leszünk az isteni szeretet csatornájává válni. Feladjuk saját kis aggodalmainkat és az élet forrásából táplálkozó szeretet árad belőlünk.

Link partnerek

futópad
Futópad széles kínálatban a futás szerelmeseinek egyszerű otthoni felhasználásra vagy akár professzionális edzőtermek tulajdonosainak is. profi futópadok, szüntelen leárazások. A futópad a legideálisabb kondigép, mert hideg időben is lehetővé teszi az ön kedvenc edzésformáját, a futást. a futopad-shop.hu-n számos kivitelű futópadot talál megfizethető áron. nézze meg futópad választékunkat webshopunkban és válasszon a tökéletes futópadok közül.
költöztetés budapest
Költöztetés Budapest területén talán a legbonyolultabb, ezt megannyian megtapasztalták már. A mi csoportunk tagjai is tengernyit ismételték már a költöztetést Budapesten, nincs olyan szituáció mit ne tudnának megoldani. A költöztetés Budapest terében számunkra átlagos ismeret.
duguláselhárítás
Frusztráló helyzet, mikor kellemetlen szagot terjeszt a csatorna és hiába vásároltunk ezernyi kemikáliát duguláselhárítára. Ezért hajtogatják a hozzáértők, hogy a duguláselhárítást nem érdemes halogatni, mert addigra már túl komoly lesz a gond. A duguláselhárítás sebtében és baráti áron segít a csövek gondjának.
Újszülött fotózás
Abban a minutumban, hogy betoppan egy új, pöttöm élet az családotokba, minden átlényegül. Tüneményes csemetétek percről percre formálódik, ezáltal az újszülött fotózás az első időszak megragadó eseménye, hiszen az újszülött fotózás révén illékony pillanatokat ragadunk meg nektek, róla. Nem is sejted, hogy piciny babádnak mennyiféle gesztusa van már ilyenkor, és pont ebben rejlik az újszülött fotózás igézete, mert a képek minden rezdülést megörökítenek.
teherautó bérlés
Milyen sokszor alakul ki afféle helyzet, amikor kényelmes tempóban lehet elbútorozni egyik helyről a másikra, köszönhetően a teherautó bérlés pozitívumainak? Amint megtörténik a teherautó bérlés, már indulhat is a bepakolás, nem kell várakozni másokra és nem szükséges időpontokat lebeszélni. A teherautó bérlés során a cuccolást akkor intézhetjük, amikor az nekünk a legmegfelelőbb. Plusz az ára is kedvezőbb, mint fuvarozóval pakoltatni, hiszen csak a reális alkalmazásért kérnek térítést azoknak, akik teherautó bérlés javára dönt.