Tamás Kata kommunikációs tanácsadó

Tiszta Kommunikációs és Asszertív Kommunikációs tanácsadó

Tamás Kata kommunikációs tanácsadó

Tamás Kata kommunikációs tanácsadó

Tamás Kata kommunikációs tanácsadó vagyok. Az országban egyedül foglalkozom a David J. Grove féle “tiszta” módszerek oktatásával (Tiszta Kommunikáció, Tízperces coaching, Tiszta Tér). Másik szakterületem az asszertív kommunikáció, amelyet az Asszertív Akadémia keretein belül tanítok. Emellett egyéni és csoportos formában foglalkozom páciensekkel az egészségügyben és magánrendelésem keretei között.

Tiszta kommunikáció

A Tiszta módszerek megtanítják nekünk a meghallgatás egyik legmagasabb szintjét, amikor a meghallgató osztatlan figyelme motiváló, gyógyító, erőt adó teret nyit a beszélőnek. Ebben az elfogadó térben mindenki megnyílhat saját problémájára, aminek valójában ő a legnagyobb szakértője. A folyamatban a jobb agyfélteke kreatív megoldásait integráljuk a bal agyfélteke logikus aspektusaival és konkrét megoldási stratégiákat dolgozunk ki olyan nehézségekre, mint a halogatás, düh kezelése, döntéshozatal, vagy a motiválás.

Asszertív kommunikáció

Az asszertív kommunikáció abban segít, hogy ne feltétlenül az ÉN, vagy a TE megoldásod érvényesüljön, hanem találjunk valami olyat, amitől MI mindketten többet kapunk. Kifejezvén saját valódi igényeimet és meghallgatva a másik vágyait, olyan megoldásokat tudunk találni, amelyek magasabb szintre emelik kapcsolatunkat. Ha ezt a fajta kommunikációs stílust használom, nem csak hogy ki merek állni magamért, tudom elmondani nehéz helyzetben is, hogy mi van bennem, védem meg magabiztosan határaimat, hanem komolyabb eredményeket is érek el. Legfőképp azt, hogy jobban érzem magam a bőrömben, mert jobbá válnak az emberi kapcsolataim.

Miben tudok Önnel lenni?

Ha úgy érzi, sokadszor történik meg valami, nem tud előrelépni egy ügyben, stressz gyötri, párkapcsolati probléma merült fel, vagy épp nem találja a hangot saját gyermekével – forduljon hozzám bizalommal. Elfogadó teret biztosítok, amelyben megnyílhat saját problémái megoldására. 

Foglaljon időpontot!

Az ülések helyszíne: 1123 Budapest, Greguss utca 5., II. emelet, Pszichofészek. Ha nem sikerülne a foglalás, vagy bármi kérdése van, keressen a 06303640364-es számon.

Amennyiben nem látszik zöld cella a lenti táblázatban, jelenleg nincs szabad időpontom. Ha még aktuális lesz, térjen vissza néhány hét múlva foglalható időpontért.

Tamás Kata kommunikációs tanácsadó

Közgazdászként végeztem Magyarországon, majd az Egyesült Államokban szereztem MBA diplomát. Ezt követően Marketing tanácsadóként dolgoztam itthon és Londonban. 2009-ben kezdett el érdekelni a pszichológia, a tanácsadás, egyszóval a lélek útja, amelyen azóta is járok. Több száz óra egyéni és csoportos önismerettel, több ezer óra jógagyakorlással a hátam mögött 2012-ben megismerkedtem a David J. Grove által kidolgozott Tiszta módszerekkel. Ezeknek azóta magam is szakértőjévé váltam. Közben beiratkoztam a Károli Gáspár Református Egyetem, majd a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakára, hogy diplomával is alátámasszam tudásom. Jelenleg magánrendelés keretei között foglalkozom páciensekkel egyénileg és csoportban.

Letölthető önéletrajz: Tamás Katalin önéletrajz

 • Tiszta Kommunikáció

  A David Grove által kidolgozott Tiszta Módszerek összegyúrásával alakítottam ki saját munkaeszközömet, amelynek a Tiszta Kommunikáció nevet adtam. Egyedül űzöm Magyarországon ezt a tevékenységet és nagyon szívesen dolgozom vele kliensekkel, vagy tanítom meg érdeklődő terapeutáknak, coachokank egyéni és csoportos képzések keretében.

 • Miben tudok Önnel lenni

  Ha úgy érzi, sokadszor történik meg valami, nem tud előrelépni egy ügyben, stressz gyötri, párkapcsolati probléma merült fel, vagy épp nem találja a hangot saját gyermekével – forduljon hozzám bizalommal. Elfogadó teret biztosítok, amelyben megnyílhat saját problémái megoldására. 

 • Elérhetőségek

  • Telefon: 30/364-0-364
  • Email: info [@] tiszta-kommunikacio.hu
  • Skype: tamaskatalin
  • Rendelő: XI. Budapest, Bartók Béla u. 9., fszt 4.
  • Díj: 10.000 Ft/50 perc, személyesen vagy Skypeon
  • Adatok: Kata Bt. 4482, Kótaj, Bodóhegyi u. 102., Adósz.: 25640373-3-15
 • Tamás Katalin kommunikációs tanácsadó névjegy - 1

 • Tamás Katalin kommunikációs tanácsadó névjegy - 2