Tamás Kata kommunikációs tanácsadó

Tiszta Kommunikációs és Asszertív Kommunikációs tanácsadó

Értő figyelem csoportos tréning

Kétnapos értő figyelem, aktív hallgatás tréningünk segít hatékonyan kezelni munkahelyi és magánéleti nehéz helyzeteket. Ha a logika, meggyőzés, könyörgés, kirohanás nem segített, akkor itt az ideje váltani! Győzködés, vitatkozás, erősködés helyett érdemes lehet kipróbálni a kérdezés, reflektálás, visszatükrözés, befogadás módszereit. A korábbi makacs partnerek ellenállás helyett megértettséget élnek át, láthatóvá válnak, és így a NEM-ből percek alatt IGEN válhat!

Asszertív kommunikáció csoportos tréning

Az  asszertív kommunikáció abban segít, hogy ne feltétlenül az ÉN, vagy a TE megoldásod érvényesüljön, hanem találjunk valami olyat, amitől MI mindketten többet kapunk. Kifejezvén saját valódi igényeimet és meghallgatva a másik vágyait, olyan megoldásokat tudunk találni, amelyek magasabb szintre emelik kapcsolatunkat. Ha ezt a fajta kommunikációs stílust használom, nem csak hogy ki merek állni magamért, tudom elmondani nehéz helyzetben is, hogy mi van bennem, védem meg magabiztosan határaimat, hanem komolyabb eredményeket is érek el. Legfőképp azt, hogy jobban érzem magam a bőrömben, mert jobbá válnak az emberi kapcsolataim.

Miben tudok Önnel lenni?

Ha úgy érzi, sokadszor történik meg valami, nem tud előrelépni egy ügyben, stressz gyötri, párkapcsolati probléma merült fel, vagy épp nem találja a hangot saját gyermekével – forduljon hozzám bizalommal. Az egyéni találkozásokon ránézünk a konkrét nehézségre és annak okaira: az első 3-4 alkalom alatt meghatározzuk, mi a közös munkánk célja, meddig fog tartani, milyen gyakran találkozunk, és milyen módszerekkel dolgozunk majd.

Foglaljon időpontot!

Az ülések helyszíne: 1067 Budapest, Eötvös u. 24., Pszichofészek. Ha nem sikerülne a foglalás, vagy bármi kérdése van, keressen a +36 30 364 0 364-es számon. Az ülések díja 10.000 Ft/50 perc.

Amennyiben nem látszik zöld cella a lenti táblázatban, jelenleg nincs szabad időpontom. Ha még aktuális lesz, térjen vissza néhány hét múlva foglalható időpontért.

Tamás Kata kommunikációs tanácsadó

Közgazdászként végeztem Magyarországon, majd az Egyesült Államokban szereztem MBA diplomát. Ezt követően Marketing tanácsadóként dolgoztam itthon és Londonban. 2009-ben kezdett el érdekelni a pszichológia, a tanácsadás, egyszóval a lélek útja, amelyen azóta is járok. Több száz óra egyéni és csoportos önismerettel, több ezer óra jógagyakorlással a hátam mögött 2012-ben megismerkedtem a David J. Grove által kidolgozott Tiszta módszerekkel. Ezeknek azóta magam is szakértőjévé váltam. Pszichológusi diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen és a Szegedi Tudományegyetemen szereztem, jelenleg pedig alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus képzésre járok. Budapesti pszichológiai magánrendelésemen foglalkozom páciensekkel egyénileg és csoportban. Itt olvasható önéletrajzom: Tamás Katalin önéletrajz