Tamás Kata kommunikációs tanácsadó

Tiszta Kommunikációs és Asszertív Kommunikációs tanácsadó

Értő figyelem

Kétnapos értő figyelem tréningünk segít hatékonyan kezelni karrierje és magánélete nehéz helyzeteit. Ha már mindent bevetett, logikát, meggyőzést, könyörgést, kirohanást – és semmi nem segített, akkor itt az ideje váltani! Győzködés, vitatkozás, erősködés helyett kérdezzen, reflektáljon, tükrözzön vissza, fogadjon be! A korábbi makacs partnerek ellenállás helyett megértettséget élnek át, láthatóvá válnak, és Ön mellé fognak állni.
Így lesz a NEM-ből percek alatt IGEN!

Asszertív kommunikáció

Az  asszertív kommunikáció abban segít, hogy ne feltétlenül az ÉN, vagy a TE megoldásod érvényesüljön, hanem találjunk valami olyat, amitől MI mindketten többet kapunk. Kifejezvén saját valódi igényeimet és meghallgatva a másik vágyait, olyan megoldásokat tudunk találni, amelyek magasabb szintre emelik kapcsolatunkat. Ha ezt a fajta kommunikációs stílust használom, nem csak hogy ki merek állni magamért, tudom elmondani nehéz helyzetben is, hogy mi van bennem, védem meg magabiztosan határaimat, hanem komolyabb eredményeket is érek el. Legfőképp azt, hogy jobban érzem magam a bőrömben, mert jobbá válnak az emberi kapcsolataim.

Miben tudok Önnel lenni?

Ha úgy érzi, sokadszor történik meg valami, nem tud előrelépni egy ügyben, stressz gyötri, párkapcsolati probléma merült fel, vagy épp nem találja a hangot saját gyermekével – forduljon hozzám bizalommal. Elfogadó teret biztosítok, amelyben megnyílhat saját problémái megoldására. 

Foglaljon időpontot!

Az ülések helyszíne: 1123 Budapest, Greguss utca 5., II. emelet, Pszichofészek. Ha nem sikerülne a foglalás, vagy bármi kérdése van, keressen a +36 30 364 0 364-es számon.

Amennyiben nem látszik zöld cella a lenti táblázatban, jelenleg nincs szabad időpontom. Ha még aktuális lesz, térjen vissza néhány hét múlva foglalható időpontért.

Tamás Kata kommunikációs tanácsadó

Közgazdászként végeztem Magyarországon, majd az Egyesült Államokban szereztem MBA diplomát. Ezt követően Marketing tanácsadóként dolgoztam itthon és Londonban. 2009-ben kezdett el érdekelni a pszichológia, a tanácsadás, egyszóval a lélek útja, amelyen azóta is járok. Több száz óra egyéni és csoportos önismerettel, több ezer óra jógagyakorlással a hátam mögött 2012-ben megismerkedtem a David J. Grove által kidolgozott Tiszta módszerekkel. Ezeknek azóta magam is szakértőjévé váltam. Közben beiratkoztam a Károli Gáspár Református Egyetem, majd a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakára, hogy diplomával is alátámasszam tudásom. Jelenleg magánrendelés keretei között foglalkozom páciensekkel egyénileg és csoportban.

Letölthető önéletrajz: Tamás Katalin önéletrajz

 • Tiszta Kommunikáció

  A David Grove által kidolgozott Tiszta Módszerek összegyúrásával alakítottam ki saját munkaeszközömet, amelynek a Tiszta Kommunikáció nevet adtam. Egyedül űzöm Magyarországon ezt a tevékenységet és nagyon szívesen dolgozom vele kliensekkel, vagy tanítom meg érdeklődő terapeutáknak, coachokank egyéni és csoportos képzések keretében.

 • Miben tudok Önnel lenni

  Ha úgy érzi, sokadszor történik meg valami, nem tud előrelépni egy ügyben, stressz gyötri, párkapcsolati probléma merült fel, vagy épp nem találja a hangot saját gyermekével – forduljon hozzám bizalommal. Elfogadó teret biztosítok, amelyben megnyílhat saját problémái megoldására. 

 • Elérhetőségek

  • Telefon:+36 30 364 0 364
  • Email: info [@] tiszta-kommunikacio.hu
  • Skype: tamaskatalin
  • Rendelő: XI. Budapest, Bartók Béla u. 9., fszt 4.
  • Díj: 10.000 Ft/50 perc, személyesen vagy Skypeon
  • Adatok: Kata Bt. 4482, Kótaj, Bodóhegyi u. 102., Adósz.: 25640373-3-15
 • Tamás Katalin kommunikációs tanácsadó névjegy - 1

 • Tamás Katalin kommunikációs tanácsadó névjegy - 2