Tamás Kata kommunikációs tanácsadó

pszichológus, kommunikációs tanácsadó

Csoportok

Csoportos készségfejlesztő tréningek!

Értő figyelem csoportos tréning

Kétnapos értő figyelem, aktív hallgatás tréningünk segít hatékonyan kezelni munkahelyi és magánéleti nehéz helyzeteket. Ha a logika, meggyőzés, könyörgés, kirohanás nem segített, akkor itt az ideje váltani! Győzködés, vitatkozás, erősködés helyett érdemes lehet kipróbálni a kérdezés, reflektálás, visszatükrözés, befogadás módszereit. A korábbi makacs partnerek ellenállás helyett megértettséget élnek át, láthatóvá válnak, és így a NEM-ből percek alatt IGEN válhat!

Asszertív kommunikáció csoportos tréning

Az  asszertív kommunikáció abban segít, hogy ne feltétlenül az ÉN, vagy a TE megoldásod érvényesüljön, hanem találjunk valami olyat, amitől MI mindketten többet kapunk. Kifejezvén saját valódi igényeimet és meghallgatva a másik vágyait, olyan megoldásokat tudunk találni, amelyek magasabb szintre emelik kapcsolatunkat. Ha ezt a fajta kommunikációs stílust használom, nem csak hogy ki merek állni magamért, tudom elmondani nehéz helyzetben is, hogy mi van bennem, védem meg magabiztosan határaimat, hanem komolyabb eredményeket is érek el. Legfőképp azt, hogy jobban érzem magam a bőrömben, mert jobbá válnak az emberi kapcsolataim.

Konfliktuskezelés tréning

A konfliktuskezelés egy tanulható készség: az ellenségeskedés megfelelő eszközökkel jóakarattá vagy akár barátsággá változtatható. Saját magunk és a másik tisztelete, a bátorság, méltóság, humor, és az alapos gyakorlás lehetőséget ad a win-win-win megoldások közös felfedezésére. A konfliktuskezelés tréningen szituációs játékok, helyzetgyakorlatok, mozgásos feladatok segítségével javítjuk az együttműködést, tesszük hitelesebbé a kommunikációt, és kreatívabbá a konfliktuskezelést. Az önérvényesítés, együttműködés és önbizalom egyensúlyának kialakítása nehéz helyzetekben.

Egyéni pszichológiai konzultációk

Ha úgy érzi, sokadszor történik meg valami, nem tud előrelépni egy ügyben, stressz gyötri, párkapcsolati probléma merült fel, vagy épp nem találja a hangot saját gyermekével – forduljon hozzám bizalommal. Elfogadó teret biztosítok, amelyben megnyílhat saját problémái megoldására.

Az első találkozás alkalmával tisztázzuk a problémát, és hogy valóban ez lehet-e a megfelelő segítség, vagy van ettől alkalmasabb eszköz a megoldásához. Ha úgy döntünk, hogy együtt szeretnénk dolgozni, akkor a következő három alkalom alatt meghatározzuk, mi lesz a közös munkánk célja, meddig fog tartani, milyen gyakran találkozunk, és milyen módszereket használunk a folyamatban.

Az általában heti rendszerességű egyéni ülések hétfőn vagy szerdán zajlanak, helyszínük 1067 Budapest, Eötvös u. 24., Pszichofészek. A konzultációk 50 percig tartanak és 10.000 Ft-ba kerülnek. Amennyiben szeretne érdeklődni, időpontot foglalni, a +36 30 364 0 364-es számon várom hívását.

Tamás Kata pszichológus, kommunikációs tanácsadó

Közgazdászként végeztem Magyarországon, majd az Egyesült Államokban szereztem MBA diplomát. Ezt követően Marketing tanácsadóként dolgoztam itthon és Londonban. 2009-ben kezdett el érdekelni a pszichológia, a tanácsadás, egyszóval a lélek útja, amelyen azóta is járok.  Pszichológusi diplomámat a Károli Gáspár Református Egyetemen és a Szegedi Tudományegyetemen szereztem, jelenleg pedig alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus képzésre járok. Budapesti pszichológiai magánrendelésemen foglalkozom páciensekkel egyénileg és csoportban. Itt olvasható önéletrajzom: Tamás Katalin önéletrajz