Tiszta Nyelv kommunikációs tréning

Ez egy régi bejegyzés, az új tanfolyamokért kérem látogasson el ide: Tiszta Kommunikációs tréning.

Tiszta Nyelv tréninget tartok 2014. május 31-én, szombaton 14:00 és 18:00 óra között Budapesten a II. kerületben.

Tiszta Nyelv Tréning

Érdekel az, hogyan tudnál feltétel nélküli elfogadással meghallgatni valakit? Hogyan tudnád megteremteni azt a teret, amiben megnyílhat saját megoldásaira? Hogyan segíts elő valódi, mélyről jövő változásokat?

Ismerkedj meg a nyelvvel, amelyet David Grove 40.000 terapeutának, coachnak, egészségügyi szakembernek, tanárnak tanított meg 3 földrészen!

Azonnal használható módszerek vezetőknek, szülőknek, coachoknak, pszichológusoknak, változások elősegítésére, a belső gyógyítóra való megnyitásra.

Mit kapsz a Tiszta Nyelv Tréningen?

 • – Megismered és elkezded használni a 12 Tiszta Kérdést.
 • – Önismereti gyakorlásban lesz részed.
 • – Elsajátítod a kliensekkel, beosztottakkal, tanítványokkal való munkának egy forradalmian új módját, amikor azt érzik, valóban meghallgatták őket, csökken ellenállásuk és megnyílnak saját megoldásaikra.
 • – Megtanulhatod, hogyan könnyítsd meg a változásokat, csökkentsd a tüneteket, segítsd a belső gyógyító megjelenését.
 • – Javuló kapcsolatot tapasztalsz klienseiddel, tanítványaiddal, beosztottjaiddal és saját magaddal.
 • – Olvasd el mint mondanak azok, akik már részt vettek a tréningen: vélemények

[pullquote align=”right”]Azt, hogy a kérdések mennyire képesek befolyásolni a választ, egy a pszichológia mezejéről származó példával illusztrálnám. 1974-ben végezte Loftus és Palmer az alábbi kísérletet: 150 résztvevőnek bemutattak egy 1 perces filmet, amely két autó közlekedési balesetéről szólt. Egy hét múlva visszahívták a résztvevőket és két csoportra osztották őket. Az egyik csoportnak azt a kérdést tették föl, hogy „Látott-e üvegcserepeket, amikor a két autó egymásnak rohant?”. A másik csoport ezt a kérdést kapta: „Látott-e üvegcserepeket, amikor a két autó egymásnak koccant?” Az első kérdésre válaszolók több mint kétszer olyan valószínűséggel láttak üvegcserepet, mint a második kérdésre válaszolók, miközben az eredeti filmen egyáltalán nem volt üvegcserép. Vagyis hihetetlen lényeges az, hogy milyen kérdéseket teszünk fel egy másik embernek.[/pullquote]

Mitől tiszta a Tiszta Nyelv?

A „tiszta” szó azt jelenti, hogy ezekben a módszerekben a kérdező fél a lehető legkevésbé próbálja meg befolyásolni a válaszolót. A Tiszta Kérdések úgy vannak kidolgozva, hogy a kérdező nem tudja a beszélgetésbe belevinni saját előfeltevéseit, világnézetét, hiedelemrendszerét, vagyis nem tudja befolyásolni a másik megnyilatkozásait.

Tiszta Nyelv Tréner

Tamás Katalin kommunikációs tanácsadó

További információk a tréningről

 • IDŐ – 2014. május 31-én, szombaton 14:00 és 18:00 között
 • HELY – Hattyú Szellemi Központ, Budapest, II. ker., Vérhalom tér 5.
 • DÍJ – A Tiszta Nyelv Tréning díja 10.000 Ft/fő. Ha ketten jöttök, kettőtöknek együtt 16.000 Ft a tréning.
 • INFO – További információk a módszerről – Tiszta Kommunikáció
 • BÁRMI – Ha bármi kérdésed lenne, nyugodtan hívj: 30/364-0-364

Regisztráció

A tréninget minimum 6, maximum 14 érdeklődővel tartom meg. Amennyiben szeretnél jönni, kérlek jelezd nekem emailben a telefonszámod feltüntetésével: info KUKAC tiszta-kommunikacio.hu. Az előleg befizetésének határideje a tréning előtti 5. nap a láblécben található számlaszámra.

Szeretettel várlak!

Tiszta Nyelv tréning Budapest

Tiszta Nyelv tréning Budapest – 2014. május 31 délután.