Vélemények a Tiszta Kommunikációról

Néhány véleményt szeretnék itt megosztani a Tiszta Kommunikációról azoktól, akik már megtapasztalták.

 • “Többször is gondolkodtam már azon, hogy hogyan lehetne úgy segíteni másoknak, hogy ne egós tudattal legyek jelen, vagy csak nagyon minimálisan de nem befolyásolási szándékkal. Azonnal lehetett érzékelni a módszer erejét, mélységét.

  Author's imageMakádi Andreatanár
 • “Magam sem hittem volna, hogy kommunikációs tréning ennyit adhat nekem. Mély önismeretet kapok úgy, hogy közben másoknak is jót teszek. A Tiszta Kommunikáció nagyon rulez. Úgy rulez, hogy nem uralkodik a másikon. Segíti, kibontja, felismeréshez juttatja. Köszönöm Kata!”

  Author's imageKállai Szilárdpénzügyi konzultáns
 • “Elképesztő erejű belső térképet sikerült megközelíteni kis idő alatt. Kata megmutatta, valóban feltételek és elvárások nélkül, önmagunk gondolatain és érzésein keresztül van mód problémáink megoldására és új lehetőségek feltárására. Köszönöm!”

  Author's imageSzlovák Ildikóértékesítő
 • “A tréningen a szemünk láttára történt meg a csoda: az elengedés és a szeretet csodája. A módszer megismerését mindenkinek csak javasolni tudom. Éljétek át Ti is.”

  Author's imageJakabfi Zoltánjógaoktató
 • Megjelent valami a térben, amit az én elhatározásom, a megoldásra való vágyam mozgósított, és szó szerint kisimította a problémához fűződő gubancokat bennem. Éreztem, ahogyan elindul, és kavarog, és teljesen átstrukturál! Az elmúlt négy év történései és tapasztalásai  az életemben, érzékennyé tettek sok mindenre, de Kata én egy pillanatig sem éreztem hogy bevonódtál volna egy kicsit is az én történésembe és folyamatomba érzelmileg! Tényleg semmivel nem korlátoztál!!! Határtalan teret nyitottál magad által, és ezzel megmutattad, hogy csak így érdemes csinálni, és mit is jelent a Tiszta Kommunikáció! Ezért volt végtelenül meglepő, és megható amikor megláttam az arcodon a könnycseppet. Köszönöm neked azt ami általad nyilvánulhatott meg. A megértés egy olyan szintjét élhettem át ebben a  tudatállapotban amire teljesen éberen, szavakat is hiába keresnék. Azóta ha a régebbi kérdésemmel találkozom a világban, már nem az elhatárolódás, hanem a Teljesség érzése érint meg és ez mélyül minden nappal.
  Pigler Gréti jógaoktató  véleménye a Tiszta Kommunikációról

 • Gratulálok ehhez a sikeres tréninghez! Nagyon örülök, hogy részese lehettem! Nap-mint nap tudom majd használni, amit ma megtapasztaltam.

  Suri Irén pszichológus véleménye a Tiszta Kommunikációról

  Köszönjük a tegnapi napot. Elővettük délelőtt a kártyát, és egy komoly nehézségemet sikerült nagy mértékben oldani! Nagyon hasznos technika!

  Kállai Szilárdné Éva személyi bankár véleménye a Tiszta Kommunikációról